close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Sablare umeda Brasov

  Sablare umeda

  Sablarea supratelelor cu nisip si jet de apa sub presiune

  Rapid si eficient

  Sablare fara praf

  Echipa noastra de profesionisti iti vine in ajutor cu servicii de sablare umeda atat in Brasov si imprejurimi cat si oriunde pe teritoriul Romaniei. Convinsi de puterea de curatare a dispozitivului de sablare Vortex cat si de eficienta acestuia in raport cu o varietate de suprafete, asiguram servicii de sablare in industria navala, in rafinarii, in industria de automotive, inclusiv pentru indepartrea vopselei, lacurilor sau contaminantilor de pe orice tip de constructie.

  Experimentati, sablam suprafetele cu grija, fara a deteriora materialul suport.

  Dispozitiv de sablare Vortex WSG-60

  Unitate de sablare de inalta performanta

  Dezvoltat pentru a putea fi folosit cu usurinta in mediul industrial, comercial cat si in cel rezidential, dispozitivul de sablare Vortex WSG-60 curata suprafete din metal, lemn, ciment si poate fi folosit pentru o gama variata de lucrari, inclusiv pentru indepartarea graffiti-ului de pe pereti sau a marcajelor rutiere de pe carosabil.

  Pentru ca in timpul sablarii umede nu exista incarcatura electrostatica, se pot curata platforme petroliere, carene de vase, tevi de gaz, caroserii, jenti auto, inclusiv platforme industriale si echipamente grele.

  Suprafetele sunt curatate cu precizie si nedistructiv, controlul presiunii fiind adaptat pentru un tratament mai bland sau mai agresiv, in functie de particularitatile materialului si a contaminantilor. Totodata,  intregul preoces de sablare umeda este unul prietenos cu mediul inconjurator.

  Ai nevoie de servicii de salbalare umeda in Brasov, Zarnesti, Rasnov sau alte zone invecinate? Venim imediat!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles