close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Sablare cu gheata carbonica

  Ice detailing

  Descopera sistemul revolutionar de curatare industriala si sablare cu gheata carbonica

  Putere si eficienta

  Solutii ecologice de curatare

  Am plecat din start de la conceptul ca putem oferi servicii de calitate protejand totodata mediul si oamenii deopotriva. Acesta este motivul pentru care am ales sa investim in aparate de curatare cu gheata carbonica. Doar asa avem convingerea ca putem oferi colaboratorilor nostri solutii personalizate de curatare, fara solventi chimici, fara detergenti, fara apa, fara aburi toxici si fara reziduuri secundare.

  Pentru industrii mari sau mici, pentru restaurante si unitati HoReCa sau pentru atelierele auto, curatarea cu gheata carbonica a utilajelor si spatiiilor de lucru este remarcabila.

  IC 022 EVO - sistem de curatare cu gheata carbonica si doua furtunuri

  Unitate de curatare fina si precisa

  Suprafetele pot fi curatare imediat, precis si nedistructiv cu sistemul IC 022 EVO cu doua furtunuri. Murdaria este inlaturata rapid de pe orice suprafata, chiar si din spatiile foarte inguste si greu accesibile.

  Obtinem rezultare spectaculoase folosind aparatele de curatare cu gheata uscata. Peletii sau granulele de gheata carbonica sub presiune curata rapid murdaria folosind cobinatia a 3 fenomene:

  Energa cinetica: in combinatie cu aerul comprimat, peletii de gheata carbonica sableaza murdaria, viteza cu care acestia ating contaminantii fiind echivalenta cu viteza sunetului.
  Socul termic: Peletii de gheata depasesc temperatura de -75 de grade, straturile de murdarie devin casante si usor de indepartat.
  Sublimare: Peletii de gheata se transforma in vapori iar contaminantii sunt indepartati natural prin procesul de expansiune al dioxidului de carbon.

  Decopera alaturi de noi puterea de curatare fina si rezultatele de neegalat ale curatarii cu gheata carbonica.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles