close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  De ce gheata

  Gheata carbonica a revolutionat metodele clasice de curatare si permite o igienizare profunda si ecologica.

  100% ECOLOGICA

  Curatarea cu gheata carbonica este 100% ecologica. Masinile de curatat folosesc aer comprimat si CO2 lichid care este inghetat si transformat in peleti care ajunsi pe suprafata murdara, prin simple principii fizice (energie cinetica, soc termic, sublimare) indeparteaza murdaria.

  Nu se foloseste apa, nu se folosesc aburi, nu se folosesc solventi sau substante chimice, nu se folosecs particule abrazive ca in cazul sablarii traditionale.

  Gheata carbonica este sigura atat pentru om cat si pentru mediul inconjurator.

  Aplicatii nelimitate

  Curatarea cu gheata carbonica este folosita in cele mai multe industrii. De cateva ori mai rapida decat curatarea clasica, mult mai ieftina, potrivita inclusiv pentru spitale si industria auto, curatarea uscata cu gheata carbonica are beneficii atat pentru afaceri cat si pentru oameni.

  Curatarea cu gheata carbonica este o metoda revolutionara si superioara de curatare industriala potrivita pentru o gama larga de industrii.

  Testeaza si te vei convinge de eficienta si puterea de curatare a ghetii carbonice.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles