close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Curatare cu gheata carbonica in procesele industriale

  Curatare industriala cu gheata carbonica

  Procesele de productie din orice domeniu industrial sunt sustinute cu ajutorul serviciilor de curatare cu gheata carbonica care nu presupun dezmembrarea utilajelor si a liniilor de productie, nu implica racirea utilajelor si nu produc reziduuri

  Sablare cu gheata carbonica

  Curatare industriala

  Reziduurile, praful si deseurile de productie se pot lipi de suprafetele lubrifiate ale ansamblurilor folosite in industrie si pot ingreuna functionalitatea utilajelor sau a intregii productii.

  Curatarea cu gheata carbonica este procedeul prin care se curata piese, echipamente de productie, roboti industriali si linii de productie intr-un timp scurt, fara pericole, fara necesitatea racirii si fara a demonta mecanismele sau utilajele.

  Fara abraziune, fara solventi, fara apa

  Curatare industriala ecologica

  Sablarea cu gheata carbonica indeparteaza toate reziduurile fara abraziune, fara solventi si fara apa. Astfel, fara a necesita demontarea liniilor de productie sau a echipamentelor industriale, fara a pierde timp asteptand racirea utilajelor, se economisesc timp si bani si, totodata, se protejeaza mediul inconjurator.

  Productivitatea este crescuta si intretinerea utilajelor este usoara folosind curatarea cu gheata uscata.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles