close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Curatare cu gheata carbonica in industria auto

  Detailing si intretinere auto

  Curatarea cu gheata uscata este perfecta pentru serviciile de detailing auto, pentru curatarea motoarelor auto, a jantelor, a balamalelor, a pedalelor si a altor elemente greu de curatat. Protejam astfel zonele sensibile ale autoturismului si nu le expunem la apa, abur, solventi sau alte materiale corozive.

  Curatarea cu gheata carbonica poate fi folosita si pentru intretinerea tapiteriei, inclusiv a mochetelor si plafonului. Curatarea uscata nu necetita timpi de uscare si masina poate fi folosita imediat.

  Curatarea cu gheata uscata in industria auto

  Necoroziva si non-conductiva, curatarea cu gheata uscata in industria auto este de departe solutia ideala. Pentru caroserii, echipamente electrice, echipamente hidraulice, roboti si intreg procesul de fabricare sau reparatie a echipamentelor auto, curatarea cu gheata carbonica asigura componente de calitate si imbunatatirea proceselor de productie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles